Ексклюзиви
вівторок, 02 серпня 2011 13:17

На Чернігівщині у лобовому зіткненні загинули росіяни
8

Фото: Фото: Прес-служба МНС

На Чернігівщин біля селища Березна "Нісан" зіткнувся з автобусом. В результаті двоє загинуло, 11-річний хлопчик постраждав.

Про це розповіли у прес-службі МНС Чернігівської області.

Аварія сталася 1-го серпня о 12:55. До Менського райвідділу УМНС в Чернігівській області надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 40-му км траси Чернігів - Новгород-Сіверський, що поблизу смт. Березна.

"52-річний водій автомобіля "Нісан Альмера" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з рейсовим автобусом "Еталон", сполученням Чернігів-Н.Сіверський. В результаті ДТП водій легковика та 42-річна пасажирка загинули. У 11-річного сина пасажирки - перелом лівого стегна та закрита черепно-мозкова травма", - розповіли у прес-службі МНС.

У ДАІ додали, що загиблі — громадяни Росії.

"Аварія сталася, скоріш за все через те, що водій "Ніссана" заснув за кермом. Шофер з автобусу розповів, що намагався уникнути зіткнення, скинув швидкість, майже зупинився. Проте це не допомогло і лобове зіткнення таки сталося", - розповів Сергій Борздий із прес-служби ДАІ Чернігівської області.

Для надання допомоги, до місця пригоди виїхали аварійно-рятувальний автомобіль Корюківського та пожежно-рятувальний підрозділ Менського райвідділів УМНС в області. За допомогою спецінструменту рятувальники розрізали конструкції розбитої автівки та дістали тіла загиблих і постраждалого хлопчика. Останнього каретою "швидкої" було доставлено до реанімаційного відділення Менської ЦРЛ. Пасажири автобусу (всього перебувало близько 30 осіб) отримали лише незначні ушкодження і за медичною допомогою не звертались.

По факту події ведеться розслідування.

Зараз ви читаєте новину «На Чернігівщині у лобовому зіткненні загинули росіяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути