вівторок, 23 жовтня 2012 14:58

На Черкащині невідомі пограбували банкомат

На Черкащині невідомі пограбували банкомат
Дві години "роботи" з газовим різаком дозволили зловмисникам дістатися до банкоматного сейфа і викрасти частину грошей. Фото: novosti.vbrovarah.com

У Черкаській області невідомі викрали гроші з банкомату "ПриватБанку".

Як повідомили в службі безпеки банку, злочин було скоєно вночі 20 жовтня у селищі Шрамківка Черкаської області. Перерізавши кабель і повністю знеструмивши магазин "Автозапчастини", де встановлено банкомат, злочинці змогли відключити сигналізацію і проникнути в приміщення магазину.

"Дві години "роботи" з газовим різаком дозволили зловмисникам дістатися до банкоматного сейфа і викрасти частину грошей - в основному дрібними купюрами", - йдеться в повідомленні банку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин 4 роки грабував банки, щоб прогодувати сім'ю

"Я впевнений, що ці "різники" банкомату будуть затримані найближчим часом, як правило, такі злочини розкриваються по гарячих слідах, а злочинці залишили після себе достатньо "слідів", - говорить керівник служби безпеки "ПриватБанку" Станіслав Крижанівський. - Сьогодні грабувати банкомати дуже ризиковано й безглуздо - навіть маючи достатньо часу і все необхідне обладнання, злочинці так і не змогли дістатися до основної частини грошових коштів - у наших банкоматах це зробити технічно неможливо".

Банк оголосив про гарантовану виплату винагороди в розмірі 60 тис. грн за будь-яку інформацію, яка допоможе затримати злочинців, які зламали його банкомат.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині невідомі пограбували банкомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути