понеділок, 22 жовтня 2012 11:52

У Єнакієвому начальниця жеку за крадені гроші купила 6 норкових шуб та "Ніссан"

У Єнакієвому начальниця жеку за крадені гроші купила 6 норкових шуб та "Ніссан"
Шуби жінка тримала у своєму офісі. Фото: she.ngs55.ru

У Єнакієвому міліція порушила кримінальну справу відносно начальниці жеку, яка викрадала зарплату у співробітників. В її офісі виявили 6 норкових шуб. Їй інкримінують зловживання службовим становищем.

Жінка керувала найскладнішим, за оцінками фахівців, жеком, у веденні якого знаходяться дев'ятиповерхівки, побудовані наприкінці радянської влади, наймолодші і упорядковані в Єнакієвому, пише donbass.ua.

Це житло вважається найбільш дорогим (і при покупці, і по квартплаті - ред.) в місті, відповідно там прагнуть розміститися багаті люди з підвищеними запитами та вимогами. Вони-то і стали обурюватися убитим станом під'їздів: мовляв, за їх устримання платимо, а замість ремонтів отримуємо тільки відмовки, причому в різкій формі. Мешканці поскаржилися представникам влади на хамське ставлення начальника жеку.

Конторою зацікавилася міліція. Після фронтальних обшуків, в робочому кабінеті начальниці правоохоронці виявили 6 норкових шуб з цінниками по 25 тисяч гривень кожна, які вона нібито взяла поміряти. Особистий "Ніссан" вартістю 120 тисяч гривень теж справив враження на співробітників МВВС Єнакієвого. Таку ж суму скромна працівниця комунального господарства накопичила з урахуванням інфляції. А ще, як з'ясувалося, на найближчих родичів, які живуть в іншому місті, записані квартири. Але арешт, відповідно до закону, вдалося накласти лише на майно, яке належить особисто фігурантці справи.

"Ми вийшли на людину, яка раніше намагалася влаштуватися в жек на роботу, оформилася, але через час пішла, а її документи залишилися. Так підозрювана протягом тривалого часу без докорів совісті отримувала через банкомат по картці її зарплату. В сумі вийшло понад 120 тисяч гривень, - розповідає начальник слідчого відділу МВВС Єнакієвого підполковник міліції Руслан Дудник. - Ми усунули жінку від роботи, фахівці продовжують досліджувати документацію жеку, а вона тим часом справно скаржиться на слідчого".

Зараз ви читаєте новину «У Єнакієвому начальниця жеку за крадені гроші купила 6 норкових шуб та "Ніссан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути