пʼятниця, 16 березня 2012 10:39

На Черкащині голова райцентру попався з "нечистими" 80 тисячами грн

На Черкащині голова райцентру попався з "нечистими" 80 тисячами грн

Міського голову райцентру Кам'янка Черкаської області затримали вчора в обід за підозрою в отриманні хабара. Правоохоронці стверджують, що спіймали чиновника на гарячому. У 65-річного Володимира Гарнаги нібито знайшли помічені спеціальною фарбою 80 тисяч гривень.

"Міський голова був помішаний на чистоті й порядку, – каже місцевий підприємець. – У місті не побачиш ні папірця, ні іншого сміття. Усі вулиці освітлені. Влітку всі клумби були засаджені квітами. Недавно Гарнага придбав дві поливальних машини. Ще раніше купив для міста дорогу й дуже красиву ялинку. Бюджетних грошей на це ніяк не вистачало. Тому збивав їх із підприємців. Отримані 80 тисяч гривень хотів потратити на ремонт дитсадка. Може, й собі щось лишав, я не знаю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганські податківці вирішили брати чималі гроші за безкоштовні послуги

Володимира Гарнагу обрали міським головою восени 2010. Він балотувався від партії "Справедливість" Станіслава Ніколаєнка.

Раніше Гарнага кілька разів невдало балотувався на міського голову від комуністів. За законом наступна сесія міської ради має покласти обов'язки голови на секретаря міськради Надію Будянську.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині голова райцентру попався з "нечистими" 80 тисячами грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути