понеділок, 29 серпня 2011 15:02

На Черкащині чоловік зарізав родича, а тіло спалив разом із будинком

На Черкащині чоловік зарізав родича, а тіло спалив разом із будинком

На загиблого господаря будинку натрапили працівники пожежної служби. Мнсники прибули на гасіння пожежі, коли виявили всередині людське тіло. Експерти вказали відразу – покійнику перерізали горло.

"Надійшло від працівників МНС повідомлення про те, що в одному з житлових будинків селища Черепин сталася пожежа, після гасіння якої був виявлений труп з ознаками насильницької смерті", - розповів Олексій Ващенко, начальник Корсунь-Шевченківського РВ міліції.

У будинку все було залито кров'ю. У приміщенні знайшли ножа, відбитки пальців на якому належали іншій людині. На підлозі виявили сліди взуття, які також не належали вбитому господарю. Оперативники встановили, що останнім до чоловіка заходив сусід. За словами односельців, між чоловіками була ворожнеча.

Зі слів затриманого, загиблий доводився йому родичем. Чоловіки полюбляли перехилити по чарці. За версією затриманого, в останній пиятиці родич буцімто образив його. Той заявив, що сусід недостатньо крутий, щоб зватися чоловіком. Аби довести зворотне, останній схопився за ножа.

Доводити родичам та односельцям свою крутість чоловіку більше не доведеться. За вбивство йому світить 15 років ув'язнення. На свободу він вийде у 40-річному віці.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині чоловік зарізав родича, а тіло спалив разом із будинком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути