понеділок, 08 серпня 2011 12:34

Музикант Green-Grey входив до складу міжнародної банди наркоторговців?

Музикант Green-Grey входив до складу міжнародної банди наркоторговців?

У результаті спецоперацій був затриманий музикант гурту Green-Grey. Про це Gazeta.ua повідомило джерело в столичних правоохоронних органах.

"Зараз музикант затриманий в порядку статті 115 Кримінально процесуального кодексу (Затримання слідчим підозрюваного у вчиненні злочину, - ред.)", - повідомили в міліції.

Разом з тим, продюсер групи Green-Grey Денис Мережко категорично спростував всю інформацію, що стосується затримання представника групи.

"Група зараз знаходиться в Одеській області на фестивалі "Summer Sound". І президентом цього фестивалю є Дизель. І я дуже здивований появою такої інформації. 5 серпня група у повному складі давала концерт. Як доказ цього, є афіші та реклами концерту", - зазначив продюсер групи.

За словами Мережка, якщо якась відбувається скандальна ситуація, то всі чомусь думають на лідера групи Дизеля.

"Я вас запевняю, якщо ви побачите якусь інформацію, про те, що за щось там взяли учасника Green-Grey, то буквально кожен подумає про Дизеля", - зазначив продюсер.

Як відомо, столичний УБОЗ спільно з працівниками главку Києва та Київської області провів серію обшуків і затримань. Вилучено велику кількість наркотиків та обладнання підпільної лабораторії.

Зараз ви читаєте новину «Музикант Green-Grey входив до складу міжнародної банди наркоторговців?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути