середа, 18 квітня 2018 12:41

Чоловік хотів зґвалтувати неповнолітню і потрапив до лікарні

Чоловік хотів зґвалтувати неповнолітню і потрапив до лікарні
70-річний чоловік напоїв п'ятикласницю та затягнув до себе додому. Фото:vi.ill.in.ua

Чоловік на Тернопільщині напоїв алкоголем 10-річну сусідку. Після цього затягнув її у своє помешкання, роздягнув і намагався вступити з нею в статеві зносини.

70-річний чоловік напоїв п'ятикласницю та затягнув до себе додому, в результаті сам потрапив на операційний стіл, пише УНІАН.

17 квітня бригада швидкої допомоги доправила до лікарні чоловіка 1948 року народження з двома проникаючими ножовими пораненнями. У потерпілого - поранення живота з ушкодженням внутрішніх органів та поріз ноги. Він, стікаючи кров'ю, прийшов до колишньої дружини, яка й викликала медиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гучний скандал у Франції: тренера збірної звинуватили у зґвалтуванні

Дитячі крики почули жінки. Підійшовши до хати, вони побачили оголеного діда та малолітню. Одна з них побігла повідомити про ситуацію маму дівчинки, яка мешкає неподалік.

Жінка кинулася до сусіда, вибила вікно, а потім двері. Відтягнувши доньку, схопила ніж та нанесла поранення кривднику. Після цього забрала п'ятикласницю додому і викликала поліцію та "швидку". Поранений чоловік зумів дійти до колишньої дружини, яка також викликала медиків.

Дівчинку забрали до реанімації. Слідів зґвалтування на ній лікарі не виявили, лише синці на зап'ястях. З нею спілкуватимуться психологи. Чоловіка прооперували, але він ще не опритомнів.

Маму дівчинки затримали. Правоохоронці також вирішують питання про відкриття кримінального провадження для чоловіка про розбещення неповнолітніх. Триває слідство.

У Києві в Деснянському районі невідомий чоловік зґвалтував 15-річну дівчину та втік. Він затягнув її до недобудови, поглумився, а потім втік.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік хотів зґвалтувати неповнолітню і потрапив до лікарні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути