середа, 11 січня 2017 19:13

Шахраї заробили на студентах півмільйона гривень
4

На Волині затримали групу злочинців, які переправляли студентів-іноземців до Польщі. Таким чином, встигли заробити півмільйона гривень.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

"На Волині спіймали 4 злочинців, які незаконно переправляли студентів-іноземців до Польщі. 25-річний організатор - уродженець Любомльського району розробив схему. До неї залучив ще одного волинянина та двох громадян Республіки Гвінея. У кожного були свої обов'язки. За свої послуги чоловіки брали від 1 до $1,5 тис. Загалом встигли заробити майже $18 тис. Протягом 4 місяців переправили 12 іноземців. Серед них - громадяни Республік Конго, Гвінеї та Сирії. Більшість студентів навчалися в українських вишах", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік убив чотирьох дітей, дружину і себе

Трьох злочинців тримають в ізоляторі. Їм загрожує від 7 до 9 років ув'язнення з конфіскацією транспорту та іншого майна. Ще один учасник під домашнім арештом. Усіх студентів, які незаконно потрапили до Польщі, повернуть назад в порядку реадмісії.

На Закарпатті двох братів за перевезення нелегалів з Угорщини до ЄС засудили на 5 років. За свої послуги з кожного мігранта брали по $500. Самі ж переховувалися за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «Шахраї заробили на студентах півмільйона гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути