вівторок, 19 лютого 2013 12:40

Молодика розчавило старою стіною на Рівненщині

Молодика розчавило старою стіною на Рівненщині
Фото: prostobog.livejournal.com

У селі Томашгород Рокитнівського району Рівненської області поховали 18-річного Юрія Борейка. На вихідних хлопчина помер від крововтрати у районній лікарні після того, як на нього завалилася цегла на закинутій фермі.

Нещасний випадок стався у суботу 16 лютого. Місцеві розповідають, що Юрій пішов на руїни старого корівника за селом. Споруда належить сільськогосподарському підприємству "Абардин", але не експлуатується вже багато років.

"Ферма вже давно стоїть пусткою. А коли за будівлею ніхто довго не дивиться, вона починає руйнуватися. Можуть завалитися і дах, і стіни, просто якась цеглина впаде на голову. Як саме це сталося з Юрком – точно сказати не можемо. Кажуть, він ходив туди не один, а зі своїм батьком", - розповідають у сільській раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія у Запоріжжі: жінка в розпал веселощів випала з вікна та розбилася

В обласному управлінні міліції кажуть, що юнак постраждав внаслідок демонтажу однієї із стін корівника. Хлопчина розбирав цеглини, доки стіна несподівано не завалилася на нього. Відскочити Юрій уже не встиг. Найбільше постраждала ліва нога – її перебило по коліно.

Батько негайно викликав "швидку допомогу", однак фахівці з райцентру були безсилі врятувати хлопця. За деякий час пацієнт помер у відділенні реанімації від больового шоку та значної втрати крові.

В селі кажуть, що хлопчина закінчив школу, але так і не зміг знайти собі роботи. У сім'ї Борейків виховуються ще дві доньки.

Зараз ви читаєте новину «Молодика розчавило старою стіною на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути