четвер, 06 вересня 2012 16:37

На Вінницькому заводі на чоловіка вилився розплавлений метал

На Вінницькому заводі на чоловіка вилився розплавлений метал
На заводі проводять перевірку. Фото: inmetal.ru

56-річний Олександр Ковальчук обпік праву ногу на вінницькому агрегатному заводі. Чоловік випадково вилив у черевик розплавлений метал. Це сталося зранку 4 вересня, коли розливав розігрітий алюміній у кокільні форми. В той час стався викид розплавленого металу.

Працівник отримав опік 1-4 ступеня. Поки його лікують, на заводі проводять перевірку.

"Зараз іде розслідування. Нічого страшного там не трапилося. Обпекло лиш частину стопи. Такі випадки поодинокі. Не треба нагнітати ситуацію" — каже телефоном директор заводу Олександр Піддубняк.

Чоловік працює на заводі плавильником металу та сплаву 2 розряду у ливарному цеху. Коли проведуть розслідування нещасного випадку, визначаться з виплатою компенсації через травми на виробництві.

"Ймовірно працівник був застрахований, бо керівництво саме повідомило про цей прикрий випадок. Тому Фонд соціального страхування виплатить допомогу. Але на подібних заводах має бути спецодяг. В даному випадку брезентовий, який повністю закриває тіло аби не попала жарина чи гарячий метал", - каже Олександр Волинець з територіальне управління Держгірпромнагляду у Вінницькій області.

Зараз ви читаєте новину «На Вінницькому заводі на чоловіка вилився розплавлений метал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути