пʼятниця, 03 серпня 2012 12:29

На Вінниччині дворічний хлопчик живцем згорів у батьковому автомобілі

На Вінниччині дворічний хлопчик живцем згорів у батьковому автомобілі
Причиною загорання автомобіля стали дитячі пустощі з вогнем. Фото: es-101.com.ua

2 серпня у селі Олександрівка Томашпільського району Вінниччини поховали дворічного Андрія Димчука. Батьки купили машину за тиждень до трагедії.

"Це сталося 1 серпня близько десятої години. Батьки хлопчика поралися по господарству. Хлопчик попросив дозволити йому погратися у автомобілі ВАЗ 2106. Батько посадив малого у салон на переднє сидіння. Сам пішов до сусіда, мати готувала обід в хаті на кухні. За словами батька, через п'ять хвилин він почув крики й побіг до машини. Побачив у салоні вогонь. Цеглиною розбив вікно й витягнув сина", - розповідає прес-служба МНС у Вінницькій області.

Непритомну дитину відвезли у реанімацію Томашпільської райлікарні. На дитячому тілі лікарі виявили понад 90% термічних опіків. Андрій помер того ж дня на лікарняному ліжку, так і не прийшовши до тями.

За попередніми висновками експертів, причиною загорання автомобіля стали дитячі пустощі з вогнем. У салоні знайшли обгорілі сірники.

Андрій був молодшим сином у подружжя Сергія та Валентини Димчуків. Мати не працює, доглядає старшого сина із синдромом ДЦП. Батько працює у колгоспі.

"Ми ще не бачили остаточного висновку міліції, чому загорілася машина. Досі родина не стояла на обліку як неблагополучна. Вважаємо, що це нещасний випадок", - каже Любов Мокрак, начальник Томашпільського відділу міліції у справах дітей.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині дворічний хлопчик живцем згорів у батьковому автомобілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути