середа, 11 липня 2012 10:23

На Дніпропетровщині за загадкових обставин розбилися хлопець з дівчиною

На Дніпропетровщині за загадкових обставин розбилися хлопець з дівчиною
19-річний Андрій помер у кареті швидкої. Фото: vk.com

Днями жителів Дніпропетровщини шокувало звістка про те, що в місті Орджонікідзе хлопець і дівчина стрибнули з балкона четвертого поверху. Після приземлення 19-річний Андрій помер в кареті швидкої дорогою до місцевої лікарні, а 16-річну Ольгу, яка цього року закінчила школу, з численними травмами доставили в реанімацію Дніпропетровської обласної дитячої лікарні. Регіоном блискавично поширилися чутки про резонансну трагедію. Люди висловлювали різні версії - від нещасного випадку до суїциду, пише Сегодня.

Журналістам вдалося поспілкуватися з родичами і друзями Андрія та Ольги. 20-річний Микола Петров під час події був у тій же квартирі. Каже, що того вечора йшов дощ, вирішили його пересидіти в квартирі брата Андрія.

"Було близько 11 вечора. Ми всі випили трохи слабоалкогольних напоїв. Андрій з Олею вийшли покурити на балкон. Через хвилину я почув страшний гуркіт, вибіг на балкон, а там нікого немає. Я зрозумів, що вони впали вниз, вибіг з під'їзду і викликав швидку", - розповів Микола і додав, що він може тільки припускати яким чином його друзі впали з балкона.

"Може, Оля присіла на поручні і стала падати вниз, а Андрій намагався утримати її, але не вийшло", - каже Микола.

При цьому ніяких пошкоджень на балконі хлопці не помітили - і підлога, і поручні на місці.

Друзі загиблого Андрія і травмованої Ольги досі не можуть отямитись від того, що сталося.

"Це не міг бути суїцид, у хлопців все було добре. В той день я їх бачила за пару годин до трагедії, вони були у відмінному настрої, запрошували мене в свою компанію, але в мене були інші плани на вечір ", - розповіла подруга Андрія та Ольги, Людмила.

Пролити світло на обставини трагедії не змогли і в місцевому райвідділі міліції. Як повідомили в черговій частині, зараз правоохоронці проводять дослідчу перевірку, тому коментувати що-небудь ще рано. Родичі загиблого хлопця наполягають на тому, що Андрій не міг вчинити самогубство, тим більше разом з дівчиною. За словами близьких, підлітків не пов'язували особисті відносини - тільки приятельські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Полтавщині повісилася представниця субкультури. Чому так сталося, ніхто не знає

"У Андрія були великі плани, він працював на заводі, зустрічався з дівчиною Юлею, яка живе в Росії. Вона приїжджала в Орджонікідзе, і тут у них зав'язався роман. Андрій навіть заявив батькам про свій намір одружитися з нею. Тому ні про який суїцид і мови не може бути", - розповіла двоюрідна сестра Андрія Тетяна і додала, що швидше за все сталася трагедія - це нещасний випадок.

З родичами Ольги зв'язатися не вдалося. Телефон в їхній квартирі цілий день не відповідав. Сусіди пояснили, що батьки, швидше за все, знаходяться у лікарні - поруч з дочкою. У реанімації Дніпропетровської обласної дитячої клінічної лікарні розповіли, що стан здоров'я дівчини, як і раніше стабільно тяжкий, але діагноз уточнювати не стали. Проте джерело в лікарні повідомило, що у потерпілої гостре порушення мозкового кровообігу і крововилив у ліву півкулю мозку.

Зараз ви читаєте новину «На Дніпропетровщині за загадкових обставин розбилися хлопець з дівчиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути