вівторок, 03 липня 2012 14:12

Чернігівчанин повісився на тому ж місці, що і його брат

Чернігівчанин повісився на тому ж місці, що і його брат
Володимир Авраменко неодноразово говорив про намір вчинити самогубство. Фото: tengrinews.kz

2 липня о 20.40 у селі Здрягівка Городнянского району Чернігівській області покінчив життя самогубством 27-річний Володимир Авраменко. Він повісився у своєму дворі. Про це повідомили в УМВС України у Чернігівській області.

Правоохоронці з'ясовують причину самогубства. Є дві версії - колекторський тиск чи туга за братом. 15 червня 2012 року на тому ж місці покінчив життя самогубством його молодший брат - 25-річний Руслан Авраменко.

"Ми з'ясували, що Володимир брав гроші у борг на мопед. Він повісився на драбині, де і його брат. Правоохоронці знайшли пляшку горілки. Слідство веде прокуратура. По першому факту було порушено кримінальну справу. Свідчення дуже розбіжні", - розповіли у місцевій міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівненський школяр повісився після сварки з батьками

Через невиплачений кредит Володимир мав борг у банку. Йому неодноразово надходили повідомлення від колекторської фірми з вимогами погасити заборгованість. За словами сусідів, Володимир емоційно сприймав кожне таке повідомлення.

"Перед тим як покінчити життя самогубством він пішов збирати чорницю. Відніс реалізатору відро чорниці за що отримав 100 гривень. Після чого, приварив до велосипеда педаль і збирався з рідною сестрою Ольгою йти на могилу до брата. Сестра з ним не пішла", - зазначило джерело в міліції.

Місцеві жителі кажуть, що після смерті брата Володимир Авраменко неодноразово говорив про наміри вчинити самогубство.

"Повідомлення надійшло від голови сільради села Бутівка Городнянського району. Смерть настала внаслідок механічної асфіксії через повішення у петлі. Інших тілесних ушкоджень, окрім странгуляційної борозни на шиї, виниклої в місці стискання її мотузкою, на трупі не виявлено", - додав правоохоронець.

Зараз ви читаєте новину «Чернігівчанин повісився на тому ж місці, що і його брат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути