пʼятниця, 30 жовтня 2020 10:27

Немовля померло після родових травм: батьки звинувачують акушера

Немовля померло після родових травм: батьки звинувачують акушера
У місті Золотоноша Черкаської області немовля померло від травм, яких зазнало під час пологів. Батьки звинувачують акушера. У нього це вже друге кримінальне провадження Фото: volyninfa.com.ua

У місті Золотоноша Черкаської області немовля померло від травм, яких зазнало під час пологів. Батьки звинувачують акушера. У нього це вже друге кримінальне провадження.

Батьки Оксана та Олександр розповіли, що Рома був довгоочікуваним первістком у родині. Усю вагітність Оксана обстежувалась у лікарні Золотоноші, пише tsn.ua. Малюк нормально ріс та розвився. Утім, на пологах жінка народити сама не змогла. Знадобився кесарів розтин, який вчасно не зробили, бо на роботі не було гінеколога. Черговий акушер вирішив сам стимулювати пологи. Кесарів розтин зробили через годину, але дитина народилася з травмами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка 6 діб ховала новонароджену доньку в шафі

"Черепно-мозкові травми, були крововиливи в мозок і було ушкодження шийного відділу хребта", - каже батько померлої дитини.

За справу взялася поліція. Нині проводить експертизи.

У Луцькому пологовому будинку дитина впала в кому на 3-й день після народження. За словами батьків, хлопчик народився абсолютно здоровим, а погіршення стану сталося після введення вакцини від гепатиту Б.

Зараз ви читаєте новину «Немовля померло після родових травм: батьки звинувачують акушера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути