Ексклюзиви
пʼятниця, 15 березня 2013 18:19

Міліція розшукує заступника керівника відділення "ПриватБанку", яка "нагріла" банк на понад 2,5 млн грн.

Міліція розшукує заступника керівника відділення "ПриватБанку", яка "нагріла" банк на понад 2,5 млн грн.

Міліція Черкащини оголосила в розшук заступника керівника Ватутінського відділення Черкаського управління "ПриватБанку" 46-річну Світлану Володимирівну Алєксєєву. У січні проти неї порушено кримінальну справу, але вона переховується від слідства, повідомляють в обласній міліції.

"Ця працівниця з 12 грудня 2008 року по 15 січня 2009 року оформляла фіктивні операції про видачу коштів. Через касу отримала та присвоїла 136 тис доларів, 65 тис Євро та 716 тис грн. Щоб приховати нестачу грошей в касі відділення банку, Алєксєєва внесла в банківський програмний комплекс фіктивні операції про повернення коштів у банк. Чим спричинила обласному "Приват Банку" збитки в особливо великих розмірах", - розповів начальник управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю Олександр Кісільов.

Світлана Алєксєєва уродженка Польщі, міста Лєгниця, мешкала у райцентрі Звенигородка на Черкащині. Її місцезнаходження невідоме. Постановою Соснівського районного суду Черкас обвинуваченій обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання її під вартою.

У випадку отримання будь-якої інформації про місце Світлани Алєксєєвої, правоохоронці просять повідомити за телефонами: (0472) 39-30-81 УДСБЕЗ УМВС в Черкаській області або 102.

Зараз ви читаєте новину «Міліція розшукує заступника керівника відділення "ПриватБанку", яка "нагріла" банк на понад 2,5 млн грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути