понеділок, 19 вересня 2011 13:56

Міліціонери продали "наліво" ракетницю, автомат і купу пістолетів

Міліціонери продали "наліво" ракетницю, автомат і купу пістолетів

Бійці УБОЗу та СВБ 16 вересня взяли штурмом Комінтерновскій райвідділ міліції. Про це на брифінгу в Києві повідомив начальник Департаменту внутрішньої безпеки Олександр Мечетний.

У результаті спецоперації були затримані начальник райвідділу міліції, технік по зброї, помічник техніка і цивільний, який виконував роль водія.

За словами начальника департаменту, співробітники харківської міліції продали ракетницю, автомат "Калашникова", 15 пістолетів системи "Макарова", 3 пістолети "Форт", 3 пістолети "Стєчкіна". Як зазначив Мечетний, ПМ продавали від 300 до 400 гривень за штуку.

"Продали 11 співробітникам міліції. Ті запевняють: думали, що купували несправну зброю для сувеніру. Продану зброю списали також як непридатну до стрільби. Технік надав відповідний рапорт про непридатність пістолетів, а начальник райвідділу підписав його. Хоча не мав на це прав", - додав Мечетний.

Як повідомлялося, працівники райвідділу міліції продавали зброю знайомим бандитам. На місце події виїжджав особисто міністр Анатолій Могильов, проте інформацію намагалися всіляко приховати від відповідальності.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонери продали "наліво" ракетницю, автомат і купу пістолетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути