четвер, 27 грудня 2012 09:03

Миколаївський алкоголік забив на смерть вагітну продавщицю через пляшку пива

Миколаївський алкоголік забив на смерть вагітну продавщицю через пляшку пива
Фото: izvestiaur.ru

На Миколаївщині чоловік до смерті забив вагітну продавчиню сільської крамниці, бо та не продала йому випивку у борг. Чоловіка уже затримали. У скоєному він зізнався. Каже, розлютився, бо був п'яний. У вбитої жінки сиротами залишилось двоє маленьких дітей, повідомляє ТСН.

Пані Тамара нині із жахом пригадує, як того дня зайшла у крамницю і на підлозі за прилавком знайшла непритомною свою 25-річну працівницю.

"Обличчя все в крові, руки в крові, - пригадує власниця крамниці Тамара Манжос.- Вона хрипіла дуже сильно, очі закочені були. Я зрозуміла, що це вже кома була".

Власниця одразу ж покликала батьків продавщиці, разом, щоб не гаяти час на очікування "швидкої", відвезли постраждалу до лікарні. Але медики виявились безсилими. Важка черепно-мозкова травма була несумісна з життям.

"По гарячих слідах в обласному центрі було затримано громадянина, який здійснив цей злочин та намагався втекти за межі області", - розповідає керівник Миколаївського РВ УМВС у Миколаївській області Анатолій Носик.

На відео, яке відтворює обставини того фатального дня, затриманий 54-річний чоловік каже, що до крамниці зайшов по пляшку пива.

"Кажу: "Даси в борг?" Вона: "Ні". Я кажу: "До після обіду". Вона: "Ні, я не дам".

Відмова розлютила покупця не на жарт. Схопився за молоток, що побачив біля порога, але старий держак розсипався у нього в руках. Тоді в хід пішов міцніший держак – від лопати. Їх у сільській крамниці саме й продавали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Донбасу убив свого дідуся електрошокером

"Один удар був поштовхом у голову, - пригадує затриманий, - другий удар ось так наніс. А потім ще третій ось із цього боку. Дівчина упала ось так".

Чоловік забрав із крамниці кілька сотень гривень виторгу та омріяну пляшку пива. Кримінальне провадження проти нього розпочали за двома статтями – розбійний напад та тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть. За скоєне йому світить років 15 тюрми.

"Відносно затриманого обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Проводяться слідчі дії", - каже керівник Миколаївського РВ УМВС у Миколаївській області Анатолій Носик.

На сумлінні затриманого одразу три смерті. Адже загибла продавчиня була вагітна двійнею. Сиротами залишилися двоє її старшеньких діток.

Зараз ви читаєте новину «Миколаївський алкоголік забив на смерть вагітну продавщицю через пляшку пива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути