середа, 14 вересня 2011 09:46

Мешканку Маріуполя гвалтували в кущах на очах у перехожих

Мешканку Маріуполя гвалтували в кущах на очах у перехожих

У вихідні маріупольські оперативники затримали 25-річного безробітного, підозрюваного в скоєнні згвалтування та грабежу. Вийти на слід зловмисника допомогла жертва злочину - молода дівчина, яка встигла вихопити у гвалтівника паспорт.

Як розповів заступник начальника СКР Іллічівського РВ Ігор Востряков, наприкінці липня до чергової частини звернулася молода дівчина, яка розповіла оперативникам обставини цинічного злочину, шокуючого не тільки способом скоєння, а й байдужістю оточуючих. Одразу затримати підозрюваного не вдалося. Він не мав постійного місця проживання і старанно ховався від правосуддя, пише Ilich.in.ua.

У той нещасливий вечір заявниця провела чоловіка на роботу, який є співробітником одного з промислових підприємств міста. Коли чоловік прийшов на зміну, зрозумів, що в нього закінчилися сигарети. Він зателефонував дружині і попросив принести пачку, щоб не відлучатись на роботі. Остання охоче погодилася і, через деякий час, була на території заводу. Додому жінка поверталася в темний час доби по добре знайомому району, де проживала багато років і навіть припустити не могла, який жах їй доведеться пережити через кілька хвилин. До будинку залишалися лічені метри, коли на неї напав зловмисник. Схопивши жертву, він приставив до її шиї гострий предмет і силою затягнув у кущі, де згвалтував нещасну.

Потерпіла голосно кричала і кликала на допомогу. Однак люди, що проходили недалеко від місця злочину, так і не відгукнулися на її крики. Якби вони не проявили таку байдужість до чужої біди, можливо б вдалось би врятувати жінку.

У процесі "своїх любовних утіх" негідник викрав мобільний телефон потерпілої, яка всіляко намагалася вирвати його з рук лиходія. У процесі боротьби з нальотчиком вона встигла вихопити з його кишені якусь річ, схожу на мобілку. А коли злочинець зник, жінка побачила, що тримає його паспорт.

За фактами згвалтування та грабежу була порушена кримінальна справа. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення свободи строком до шести років.

Зараз ви читаєте новину «Мешканку Маріуполя гвалтували в кущах на очах у перехожих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути