пʼятниця, 07 грудня 2012 16:02

Мешканку Черкащини підозрюють у вбивстві 3-річного сина

Мешканку Черкащини підозрюють у вбивстві 3-річного сина
Слідчо-оперативна група затримала матір, як підозрювану. фото: wosir.ua

В селі Катеринівка Кам'янського району на Черкащині 23-річну Світлану Корнієнко підозрюють у вбивстві власного сина Андрія. Хлопчик тиждень не дожив до свого чотириріччя. Жінка зізнається у побитті хлопчика.

"Слідчо-оперативна група затримала матір, як підозрювану, ? каже прокурор Кам'янського району Дмитро Пидорич. ? Жінка зізнається, що побила дитину, але слідчі з'ясовують всі обставини, чи дійсно все так сталось, як вона зізнається, чи є вина на її співмешканцеві, з яким жінка проживала".

В селі розповідають, що Світлана Корнієнко нещодавно жила в сусідньому Смілянському районі, в селі Березняки. Кілька місяців тому повернулась до рідного села Катеринівка й оселилась з дитиною у нового співмешканця. Після чергового непослуху дитини минулого четверга пізно ввечері жорстоко відлупцювала хлопчика паском. В результаті одного з ударів дитина впала, добре вдарившись головою. Через якийсь час мати повернулась до кімнати й побачила нерухому дитину. Думала, що маля заснуло, тому поклала його в ліжко й накрила ковдрою. Вже вранці зогледілась, що тіло дитини холодне. Викликали швидку. Лікарі констатували смерть дитини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Одеситка перерізала горло 2-річній сусідці

Слідчі не виключають, що разом з матір'ю міг лупцювати дитину й вітчим. Рідний батько Андрійка кілька років тому розлучився з дружиною.

Зараз ви читаєте новину «Мешканку Черкащини підозрюють у вбивстві 3-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути