пʼятниця, 18 листопада 2011 17:10

Мешканець Вінниччини вирубував ялинки, щоб перекрити дах

Мешканець Вінниччини вирубував ялинки, щоб перекрити дах

17 листопада у селі Кацмазів Жмеринського району на Вінниччині затримали чоловіка, той вирубав з місцевого лісу ялинки. Ними перекрив дах свого гаража, повідомляє обласне МВС.

"Повідомлення надійшло від працівників жмеринського "Райагролісу". Невідома особа скоїла незаконну вирубку ялинок. Працівники міліції оперативно встановили та затримали особу причетну до даного злочину. Ним виявився 34-річний жмеринчанин. Як з'ясувалося, дерева знадобилися чоловікові для будівництва гаражу. Вночі приїхав на власному тракторі до лісу, зрубав необхідну йому кількість ялинок та поїхав з ними на пилораму. Цієї ж ночі дерева були порізані, а зранку він перекрив ними дах новозбудованого гаражу. Своїми діями затриманий наніс державі матеріальний збиток на 11 тисяч гривень. Порушено кримінальну справу", - сказала Ірина Добровольська з ЦГЗ УМВС Вінниччини.

"Торік також сосни повирубували у лісі. Він у нас за два кілометри від села знаходиться", - розповіла працівниця Кацмазівської сільради, не назвалася.

В Обласному лісному господарстві зауважують, подібний випадок на Вінниччині трапляється чи не вперше.

"Ялинки загалом вирубують перед новим роком. Коли десяток, коли сотню", - сказав Віталій Діденко з лісового господарства.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Вінниччини вирубував ялинки, щоб перекрити дах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути