четвер, 29 грудня 2011 10:32

Мешканець Миколаївщини забив до смерті бабусю заради пляшки горілки і 12 гривень

Мешканець Миколаївщини забив до смерті бабусю заради пляшки горілки і 12 гривень

У Веселинівський райвідділ УМВС у Миколаївській області зателефонували сусіди 90-річної пенсіонерки і повідомили про її жорстоке вбивство. Вже на наступний день був затриманий і давав свідчення підозрюваний у скоєнні цього злочину.

30-річний чоловік, звільнившись з роботи, кілька місяців не працював. За цей час настільки пристрастився до горілки, що на пошуки нової роботи не залишилося часу. У той день, в який раз випивши в компанії друзів, йому хотілося продовження п'янки, але горілка скінчилася і компанія розійшлася по домівках. Тоді чоловік згадав про пристарілу односельчанку, яка жила на околиці села. Він знав, що 90-річна жінка часто пригощала горілкою односельців, які допомагали їй по господарству, тому близько півночі вирушив до неї. Проникнувши в домоволодіння старенької, він почав шукати спиртне. На шум у будинку вийшла господиня, яка на той час вже відпочивала в іншій кімнаті. Однак чоловіка її поява мало здивувало - не звертаючи уваги, він продовжував свої пошуки на кухні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Провідники потягу "Київ-Ужгород" вбили студентку, а тіло викинули на колії

Жінка підняла шум і почала його виганяти, але і на це він не звернув уваги. Втім, через кілька хвилин йому набридло слухати образливі слова господині, і він ударив стареньку стільцем по голові. Та впала на підлогу, а чоловік продовжив свою "справу". Пошуки спиртного не давали результатів. Перевернувши майже весь будинок, чоловік так і не знайшов алкоголь. Прийшовши від цього в лють, він зігнав її на старенькій: руками і ногами побив її, після чого знову продовжив пошуки. В одній з кімнат все ж знайшов те, що шукав. Пляшка горілки і 12 гривень стали ціною життя старенької.

За фактом вбивства слідчим відділенням Веселинівського РВ УМВС порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Миколаївщини забив до смерті бабусю заради пляшки горілки і 12 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути