пʼятниця, 18 жовтня 2013 17:21

Мера Полтави підозрюють ще й у підпалі суддівського джипу

Мера Полтави підозрюють ще й у підпалі суддівського джипу
Фото: lb.ua

Увечері 17 жовтня в місті Полтава на одній із вулиць зайнявся автомобіль "Тойота Ленд Крузер" судді Полтавського господарчого суду Ігоря Клепи. Його підпалили невідомі горючою речовиною.

"Через дощ машина не згоріла повністю, але має серйозні пошкодження, - говорить народний депутат Сергій Каплін. - Ми ведемо власне розслідування. Є інформація, що до підпалу може бути причетний міський голова та його партнер по бізнесу. З'ясували, що суддя розглядав якусь справу цього партнера. В день підпалу мої помічники кілька разів бачили, як мер Полтави з ним зустрічався, щось обговорювали".

Це другий підпал автомобілів у Полтаві за останні 10 днів. 7 жовтня згорів "Інфініті ес ікс 35" депутата Полтавської міської ради Ігора Лебедика, він є помічником депутата Сергія Капліна. За тиждень до того він був одним із організаторів штурму мерії проти підвищення тарифів на комунальні послуги. Незадовго на сесії міської ради мер Полтави Олександр Мамай пообіцяв помножити Лебедика на нуль. Депутат підозрює, ці погрози пов'язані із підпалом машини. Тоді камери зафіксували, як невідомий чоловік у спортивному костюмі в капюшоні вилив на капот суміш, підпалив та втік.

"Ми пов'язуємо ці два випадки, - продовжує Каплін. - Узнали, що в Полтаві діє дві групи молодиків, які за 500-1000 доларів можуть підпалити машину. Їх кришує міліція. Буду просити, щоб в Полтаву прислали спеціальну оперативну групу зі Служби безпеки України для перевірки і прокуратури, і міліції. Коли в Кременчуці побили суддю, така група приїхала та знайшла винних".

Зараз ви читаєте новину «Мера Полтави підозрюють ще й у підпалі суддівського джипу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути