пʼятниця, 30 листопада 2012 14:45

Мера Кобеляк кілька раз обкрадали діти

Мера Кобеляк кілька раз обкрадали діти
Пластикове вікно відчиняли камінням та ломом. Фото: newsland.ru

24 листопада о 20.00 троє місцевих школярів 10, 12 та 14 років залізли в будинок міського голови райцентру Кобеляки Полтавської області Олександра Ісипа та винесли звідти цінні речі. Чоловік сам затримав крадіїв.

"Хлопці знали, що там мешкає мер. Бо всі живуть неподалік, в одному мікрорайоні, місцеві називають його Солонці. Щодня виходили гуляти, побачили, що нікого немає вдома. Одного дня близько 20.00 вирішили зайти в середину. Пластикове вікно відчиняли камінням та ломом, - розповіла Віра Гуменюк з Кобеляцької міліції. - В перший день винесли старовинні монети, патрони до рушниці, книги, банку пороху, зарядний пристрій до телефону та електричний подовжувач. Наступного дня забрали колонки до кінотеатру, саббуфер та 29 дисків у чохлі. Все вкрадене відносили у пусту сусідську хату. Вона належить бабусі найстаршого хлопця, яка там не живе. Батьки не знали чим займаються діти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рівненський злодій, який пограбував церкву, випадково сів у міліцейську машину

Наступного разу школярі прийшли через день. В домі вже був мер.

"Він схопив тільки одного, найстаршого. Викликав правоохоронців, - продовжили в міліції. - Інших хлопців знайшли вже міліціонери. Сказали, що просто хотіли погратися. За них відповідатимуть батьки. Сплатять штраф".

Потерпілий розповів, щоб впіймати злочинців, довелося сидіти в темряві у засідці.

"В тому будинку жив раніше. Зараз він пустує. Туди мама навідується, сама також живе окремо зі своїми батьками. Вона і побачила, що обікрали. На другий день сказала мені. Подзвонив у міліцію. Вирішили робити засідку. Посидів у темряві, коли побачив, що у вікно лізуть хлопці. Одного схопив. До приїзду міліціонерів тримав його за комір, - розказав мер Кобеляк Олександр Ісип. - На них зла не тримаю. Коли буде суд, грошей не вимагатиму", - розказав міський голова.

Зараз ви читаєте новину «Мера Кобеляк кілька раз обкрадали діти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути