пʼятниця, 22 червня 2007 21:14

Мельниченко показав, як записував Кучму

Мельниченко показав, як записував Кучму
- Я з важким серцем туди заходжу. Я знаю, що саме звідти виходили укази на вбивства людей, на те, щоб грабувати Україну, на фальсифікацію виборів і багато що інше, - сказав екс-майор Державної служби охорони Микола Мельниченко під час експерименту в колишньому кабінеті екс-президента Кучми.

Представники Генеральної прокуратури провели слідчий експеримент у кабінеті глави Секретаріату Президента України Віктора Балоги у рамках розслідування справи Гонгадзе.

У кабінеті, який раніше займав екс-президент Леонід Кучма, відтворили попередній інтер`єр. Меблі переставили так, як за часів другого Президента України.

Результати розслідування у Секретаріаті Президента поки що не повідомляють, мотивуючи це таємницею слідства.

Під час експерименту, що відбувся у четвер, окрім слідчих, у приміщенні секретаріату президента був присутній екс-майор Державної служби охорони Микола Мельниченко.

За словами прес-секретаря Балоги Юлії Єршової, 19 червня на ім"я Президента України Віктора Ющенка за підписом генпрокурора Олександра Медведька надійшло прохання забезпечити проведення слідчого експерименту у кабінеті Балоги. У листі Медведько просив здійснити слідчі дії 20 червня або у найближчий до цієї дати день.

Як відзначила Єршова, виходячи з того, що на 20 червня глава Секретаріату Президента мав щільний графік, було запропоновано перенести слідчий експеримент на неробочий час, тобто на суботу, 23 червня. Втім, ця дата не задовольняла Мельниченка. Як пояснив екс-майор, у суботу, 23 червня, він буде присутнім на святкуванні 15-річчя випуску КВІРТУ ППО.

Секретаріат Президента запропонував Генпрокуратурі провести слідчий експеримент увечері у четвер, п"ятницю або упродовж суботи цього тижня, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Мельниченко показав, як записував Кучму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути