четвер, 04 травня 2017 17:38

Мати викинула новонародженого сина у відро

Мати викинула новонародженого сина у відро
Жінка намагалася заплутати правоохоронців. Тіло немовляти знайшли у відрі ФОТО: segodnya.ua

У Києві жінка викинула тіло новонародженого сина в відро. 2 травня породіллю госпіталізували до лікарні. Зі слів медиків, народила жінка недавно. Однак дитини поряд не було.

Про це повідомляє відділ комунікації столичної поліції.

"Жінка категорично відмовлялася говорити що-небудь. Згодом розповіла, що в неї почалися стрімкі пологи в одному з торгових центрів. Нібито вона народила сина в туалеті і викинула тіло. Однак лікарі цю версію спростували. Коли правоохоронці приїхали в її орендований будинок, то знайшли у відрі тіло новонародженого хлопчика. За попередніми висновками судмедекспертизи, жінка передчасно народила дитину в домашніх умовах. Про це свідчили і речові докази. Окрім цього з'ясували, що жінка напередодні пологів потрапила до лікарні. Медики радили їй залишитися на стаціонарному лікуванні. Однак вона відмовилася", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка залишила немовля у вагоні електрички

Слідчі порушили кримінальне провадження. Якщо провину жінки доведуть, їй загрожує від 5 років обмеження волі до 5 років в'язниці.

У селі Лукашівка Первомайського району на Миколаївщині техпрацівниця школи звернулася до лікарів із кровотечею. Немовля поліція знайшла у школі у відрі з водою. Медики оглянули 35-річну жінку. Зробили висновок, що пацієнтка щойно після пологів. Поліція з'ясувала, що стан її здоров'я погіршився, коли вона йшла з роботи додому. Тіло новонародженого хлопчика направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Слідче відділення розпочало кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Мати викинула новонародженого сина у відро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути