пʼятниця, 01 травня 2020 14:51

Мати обезголовила доньку: у поліції спростували важливу інформацію

Мати обезголовила доньку: у поліції спростували важливу інформацію
Тетяна П'янова вбила й обезголовила 13-річну доньку, за версією слідства. Її затримали, коли йшла вулицею абсолютно гола з головою дитини в пакеті. Фото: facebook.com/anyajurchenko

Поліція перевіряє інформацію про те, що брат 38-річної Тетяни П'янової з села Подвірки під Харковом, яка голою бігала вулицями з відрізаною головою 13-річної доньки, пиячив і чіплявся до дитини.

Поки слідство не має підстав вважати, що дядько вбитої домагався до неї. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області, передає Depo.Харків.

"При перевірці за Інформаційним порталом поліції встановлено, що будь-які виклики або звернення від підозрюваної або її брата до поліції не надходили. Об'єктивних даних вважати, що щодо дівчинки мали місце інтимні домагання, слідство на даний час не має. Але ця інформація буде обов'язково перевірятися. Слідством буде проведене всебічне розслідування, направлене на встановлення мотивів та всіх обставин злочину", - зазначили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Помилка молодості": показали фото дівчинки, якій мати відтяла голову

Суд арештував підозрювану у вбивстві та обезголовленні доньки на 2 місяці. Їй буде призначена психіатрична експертиза. Зазначається, що до цього жінка на психіатричному обліку не перебувала.

У разі доведення осудності П'янової їй загрожує довічне тюремне ув'язнення.

Про те, що брат 38-річної Тетяни П'янової, 40-річний Антон, пиячив, бив жінку та чіплявся до її дитини, розповів знайомий родини, який побажав залишитися анонімом. За його словами, Тетяна неодноразово зверталася до поліції, але ті жодним чином не реагували на її заяви.

Зараз ви читаєте новину «Мати обезголовила доньку: у поліції спростували важливу інформацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути