пʼятниця, 01 травня 2020 10:14

Розповіли вражаючі подробиці життя жінки, яка гуляла з головою доньки

Розповіли вражаючі подробиці життя жінки, яка гуляла з головою доньки
У Харкові затримали жінку, яка носила в пакеті голову 13-річної доньки. Обезголовлене тіло дитини знайшли в будинку, де проживала сім'я. Фото: hk.npu.gov.ua

Брат 38-річної Тетяни П'янової із села Подвірки під Харковом, яка голою бігала вулицями з відрізаною головою 13-річної доньки, пиячив. 40-річний Антон бив жінку та чіплявся до її дитини.

Тетяна неодноразово зверталася до поліції, але ті жодним чином не реагували на її заяви. Про це анонімно розповів друг родини місцевому виданню "Город Х".

Як з'ясувалося, матір загиблої дівчинки, після розлучення переїхала разом із донькою з Харкова в Подвірки. Там жінка мешкала із братом у будинку, який після смерті батька вони поділили навпіл. Друг сім'ї каже, що брат Тетяни зловживав алкоголем і до нього постійно приходили товариші для спільних пиятик. Вони регулярно з'їдали всі страви, які готувала Тетяна. Крім того, брат жінки виносив з їхнього дому каструлі та пательні, щоб здати їх на металобрухт, а також у сусідів крав консервацію. На цьому ґрунті між ним і Тетяною часто були скандали, під час яких він неодноразово бив сестру.

Тетяна викликала поліцію, але реакції від правоохоронних органів, каже товариш, не було. Одного разу жінка навіть запитала у поліцейських: "Ви приймете заяву тільки, коли він когось з нашої сім'ї вб'є?".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Помилка молодості": показали фото дівчинки, якій мати відтяла голову

Крім того, як стверджує товариш, Антон чіплявся до племінниці. Чоловік постійно кликав 13-річну дитину полежати разом і міг вщипнути за сідниці.

Переконує, що Тетяна любила свою доньку, відвідувала всі шкільні збори, вони готували страви одна одній, і жінка нібито завжди переймалася тим, щоб донька не гуляла допізна, та не ходила у незнайомі місця. Заперечив, що Тетяна зловживала алкоголем. За його словами, максимум, що могла собі дозволити жінка, це випити на свята. До наркозалежних і наркотиків ставилася із презирством. А от батько дівчинки повертався в сім'ю, але майже одразу обікрав дім і зник.

Близька подруга сім'ї Світлана запевняє: Таня не могла вбити власну доньку.

"Вона була дуже хорошою матір'ю, за дитину порве будь-кого. З братом не надто ладила, він любитель випити. Я думаю, Тані щось підсипали", - припускає Світлана.

30 квітня близько 6.00 в одному зі спальних районів Харкова патрульний екіпаж затримав оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій - пакунок. Поводила себе неадекватно і намагалась втекти, розмахувала ножем. У пакеті була людська голова. А вже за дві години до поліцейських зателефонував чоловік і повідомив, що в кімнаті знайшов свою мертву 13-річну племінницю без голови.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли вражаючі подробиці життя жінки, яка гуляла з головою доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути