четвер, 30 квітня 2020 19:51

"Помилка молодості": показали фото дівчинки, якій мати відтяла голову

"Помилка молодості": показали фото дівчинки, якій мати відтяла голову
13-річна Христина напередодні загибелі вітала сусідку з днем народження. Наступного дня вони разом мали пекти пироги. Фото: instagram.com/true.xa

38-річна Тетяна П'янова із із села Подвірки під Харковом, яка обезголовила доньку 13-річну Христину, назвала її "помилкою молодості". Так сказала під час судового засідання, де їй обирали запобіжний захід.

Також вела себе агресивно, кричала на суддю, вимагала не лізти в чужу сім'ю і в не своє діло. П'янова весь час говорила про божий суд, заперечувала своє ім'я та те, що має доньку Христина. Казала, що її дочку звуть Єва і скоро буде син Адам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убитий брат і алкогольне минуле: нові подробиці про жінку, яка обезголовила доньку

"За дочку свою я проливаю кров на цій вашій землі, де мене утримують. Бог не теля, бачить відтіля. Кожен відповість за своє. Я як тільки вийду звідси, я подам позив богу - стратити чи помилувати? Те, що ви мені зараз скажете, я вам потім скажу", - сказала підозрювана.

Також жінка зазначила, що не визнаватиме жодних вироків, так як її чекає "Божий суд".

Знімок вбитої Христини опублікувало видання true.xa.

Близько 6.00 в одному зі спальних районів Харкова патрульний екіпаж затримав оголену жінку, яка в одній руці тримала ніж, в іншій - пакунок. Поводила себе неадекватно і намагалась втекти, розмахувала ножем. У пакеті була людська голова. А вже за дві години до поліцейських зателефонував чоловік і повідомив, що в кімнаті знайшов свою мертву племінницю без голови.

Зараз ви читаєте новину «"Помилка молодості": показали фото дівчинки, якій мати відтяла голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути