середа, 16 січня 2013 12:28

Масштабна аварія в центрі Лондона: вертоліт залетів у баштовий кран
9

Фото: Фото: Reuters

У результаті аварії вертольота в центрі Лондона загинули дві людини. Особи загиблих не встановлені, однак, за попередніми даними, у вертольоті знаходився лише один чоловік, пілот. Як пише The Evening Standard, ще щонайменше двоє постраждали під час аварії.

Вертоліт Augusta 109 впав рано вранці 16 січня в районі Воксхолл після зіткнення з баштовим краном в умовах сильного туману. Імовірно, вертоліт зачепив кран, встановлений на споруджуваному житловому хмарочосі St George Wharf Tower на березі Темзи, після чого зачепив саму будівлю, пролетів ще близько 200 метрів і впав на вулиці Уондсворт-роуд.

Під час падіння вертоліт пошкодив два автомобілі, в яких могли знаходитися люди. Крім того, був пошкоджений сам кран, стріла якого знаходиться в нестабільному положенні.

За словами свідка події, продавця газет, вертоліт регулярно пролітав над Воксхоллом ранками. Крім того, газетяр розповів, що безпосередньо в момент аварії видимість була хороша, туману не було, з'явився він пізніше.

У зв'язку з авіакатастрофою рух на прилеглих вулицях було перекрито. Також були закриті розташовані неподалік залізнична станція Воксхолл і станція метро.

Зараз ви читаєте новину «Масштабна аварія в центрі Лондона: вертоліт залетів у баштовий кран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути