вівторок, 25 грудня 2012 20:34

На Кіровоградщині розбився гелікоптер, 5 людей загинули

На Кіровоградщині розбився гелікоптер, 5 людей загинули

У Кіровоградській області розбився вертоліт внутрішніх військ МВС України Мі-8. Загинули п'ять людей. Як повідомляє прес-служба МВС у вівторок, авіакатастрофа сталася близько 16.00 на аеродромі Олександрія.

"При невідомих обставинах вертоліт Мі-8 після набору висоти почав раптово знижуватися, що призвело до зіткнення із землею. Під час аварії трагічно загинули три члени екіпажу гелікоптера і два спеціалісти з наземного обслуговування", - йдеться у повідомленні.

На місці трагедії працює слідчо-оперативна група. З метою вивчення обставин події в МВС створено комісію на чолі із заступником міністра Віктором Ратушняком. Проводиться розслідування.

Як пишуть ЗМІ в Олександрії, вертоліт військової частини 22-69, (що базується в Олександрії) упав недалеко від з/д вокзалу, виконуючи плановий політ. Першими на місце події прибули рятувальники МНС, і журналісти телеканалу "Контакт-ЛТД". У той же час військові не дозволили зняти місце аварії гелікоптера, намагалися вилучити відео, яке все ж вдалося зняти.

За інформацією ЗМІ, вертоліт не загорівся. Впавши, гелікоптер проповз на "пузі" 100-150 метрів до повної зупинки, і зупинився на лівому боці хвостом до траси.

Зараз ви читаєте новину «На Кіровоградщині розбився гелікоптер, 5 людей загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути