пʼятниця, 03 серпня 2012 14:42

Маріупольського пастора-педофіла захищає його ж жертва

Маріупольського пастора-педофіла захищає його ж жертва
Постраждала каже, що її змусили оббрехати пастора

У розслідуванні справи про розбещення дітей пастором церкви "Ісуса Христа" в Маріуполі стався несподіваний поворот. 14-річна дівчинка, яка проходить у справі, як головна постраждала стала на захист педофіла. Вона заявляє, що ніяких розпусних дій єпископ з нею не робив, вони репетирували танець Господу, повідомляє Сегодня.

"Це був танець Господу. Ну, вітання для Господа. Ми репетирували танець, готувалися до фестивалю. А потім, увірвалася міліція, забрали телефон, не дозволили зателефонувати батькам. У наказовому тоні сказали, щоб сіли, не розмовляли", - розповіла свою версію юна прихожанка.

Визнання дівчинки контролювали батьки. З їх підказки дівчинка розповіла, як міліція змусила її обмовити настоятеля.

"Вони змусили нас оббрехати пастора. Сказати неправду", - запевнила дівчина.

Батько Юлі, Анатолій теж прихожанин церкви "Ісуса Христа". Свою дочку постраждалою не вважає. За його словами, заарештований пастор проводив збори з божою любов'ю, а не розпустою.

"Моя дочка, яка проходить у справі як головна постраждалої, насправді постраждалою не є. У зв'язку з тим, що ті звинувачення, які були пред'явлені пастору Миколі, не відбувалися насправді. Юлія та Олена знаходилися в той момент на репетиції танцювального колективу ", - заявив батько дівчинки.

У міліції стверджують зворотне.

"За 15-20 хвилин до проведення обшуку (тобто коли міліція вже увійшла в офіс церкви) пастор здійснював розпусні дії з неповнолітньою дівчинкою. Ми не чинили ніякого тиску на потерпілих, розуміючи, що це діти", - прокоментував виконуючий обов'язки начальника управління з боротьби з кіберзлочинністю Головного управління міліції Донецької області Андрій Несбитов.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольського пастора-педофіла захищає його ж жертва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути