середа, 06 березня 2019 09:40

Малолітній живодер помер від передозування наркотиками: деталі трагедії

 

Стало відомо про смерть від наркотиків 14-річного Іллі Ковальського з Харкова. Раніше він був замішаний у скандалі з жорстоким поводженням з тваринами.

Ініціали загиблого і номер школи, де він навчався, збігаються з прізвищем і місцем навчання підлітка, який в суботу помер після вживання наркотиків на вулиці Харківських дивізій.

Про це повідомляє NewsRoom.

 

У липні минулого року в Instagram опублікували відео, на якому підліток підгодовує голубів. Коли один з них підходить досить близько, хлопець з силою різко настає на птицю. Після цього запис обривається. Тому сказати, чи вижив голуб, неможливо. Підпис до відео: "П *** да типу. Зламався". Після інциденту в мерії повідомили, що з 13-річним хлопцем буде працювати психолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Догхантеру Святогору проломили череп на виході з суду (18+)

Також повідомляється, що його 15-річного товариша у важкому стані госпіталізували до міської лікарні №2. За фактом трагедії слідчі відкрили кримінальне провадження.

Кабінет міністрів України пропонує усунути невідповідності в законодавстві щодо захисту тварин від жорстокого поводження. Також пропонується посилити відповідальність за таке ставлення.

Зараз ви читаєте новину «Малолітній живодер помер від передозування наркотиками: деталі трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути