понеділок, 13 грудня 2021 19:10

Люди розліталися, як кеглі: потерпіла від наїзду 16-річного водія розповіла подробиці ДТП

Люди розліталися, як кеглі: потерпіла від наїзду 16-річного водія розповіла подробиці ДТП
У Луцьку 16-річний водій Renault Megane промчав на червоне світло та в'їхав у людей. Скалічив п'ятьох дорослих і 5-річну дитину. Фото: vl.npu.gov.ua

16-річний Дмитро Рудюк, який за кермом автомобіля Renault Megane збив шістьох людей на переході в Луцьку, навіть не гальмував.

Люди з-під коліс розліталися, як кеглі, розповіла Gazeta.ua одна із постраждалих у ДТП Вікторія Аніщук.

"Переді мною пролетіла жінка. Це все, що я встигла побачити. Бо в ту ж мить сама опинилася під колесами. Далі пам'ятаю тільки страшний крик дитини. Він все життя мені у вухах стоятиме", - каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімали втечу від поліції на відео під музику: подробиці жахливої ДТП у Луцьку

Автомобіль Renault Megane належить вітчиму Дмитра, який зараз знаходиться за кордоном. Ключі від автомобіля він узяв без дозволу матері. І не повідомив, що їздитиме містом, каже Ольга Бузулук із відділу комунікації обласної поліції.

"Хлопець спочатку казав, що в авто відмовили гальма. Потім ще якісь історії придумував. Всі обставини аварії встановлює слідство. Призначені експертизи", - розповіла Бузулук.

Хлопець за кермом був тверезий, за попередніми даними. Для детальнішого аналізу у нього відібрали зразки крові.

Аварія трапилася 12 грудня о 14:30 на просп. Соборності. Тікаючи від екіпажу патрульних, водій Renault Megane промчав на червоне світло та в'їхав у людей. Після цього влетів у дерево й дорожній знак на перехресті з вул. Чорновола. У машині на момент аварії перебувало троє людей. Вони втікали з місця події. Усіх затримали.

Унаслідок зіткнення найбільше постраждали 39-річна жінка та її 5-річний син. Також травми зазнала 27-річна підприємиця, у неї забиття ноги. 36-річна доцентка кафедри правознавства ЛНТУ має ушкодження гомілки, 41-річна вихователька - перелом кісток стопи. Усі вони після огляду медиками й надання допомоги лікуються амбулаторно.

Водій тілесних ушкоджень не зазнав.

Зараз ви читаєте новину «Люди розліталися, як кеглі: потерпіла від наїзду 16-річного водія розповіла подробиці ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути