Ексклюзиви
четвер, 17 жовтня 2013 14:30

Калюжі крові, розчленовані туші і фарш: як роблять м'ясо, яке ми їмо
33

Звичайний робочий день
Фото: Фото: Reuters
Корова, яка помре через декілька хвилин
Вбитих корів залишили, щоб стекла кров
М'ясник заточує ніж на бойні
Працівники бійні розробляють корову

Купуючи м'ясо в супермаркетах практично щодня, можна звикнути до думки, що воно росте на деревах, і його просто збирають і привозять в магазини в пластикових упаковках. Але в реальності все по-іншому, і виробництво м'яса, яке ви їсте, це бійня міжнародного масштабу.

Про те, як м'ясо потрапляє на стіл - наступний пост.

Якщо ви звикли бачити корівок та свиней такими, які радісно бігають по лугах і пасовищах, приготуйтеся до страшного видовища або краще взагалі не дивіться цей пост.

Зараз ви читаєте новину «Калюжі крові, розчленовані туші і фарш: як роблять м'ясо, яке ми їмо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

51

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути