пʼятниця, 14 вересня 2012 16:48

Луганську шахту рейдери не чіпали - Міненерговугілля

Луганську шахту рейдери не чіпали - Міненерговугілля
Шахта працює у звичайному режимі. Фото: dl.lg.ua

Шахта "Білоріченська" (Луганська обл.) повернута у державну власність і передана в управління Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, повідомляє прес-служба відомства.

"Реєстрація ТОВ "Шахта Білоріченська" за рішенням суду була скасована ... Згідно з наказом Міненерговугілля від 15 серпня 2012 року, виконуючим обов'язки голови правління державного ВАТ" Шахта "Білоріченська", дочірнього підприємства державної холдингової компанії "Луганськвугілля" призначений Володимир Ровенський. З 3 вересня 2012 року він приступив до виконання своїх обов'язків", - зазначено в повідомленні.

У Міненерговугілля спростовують інформацію про рейдерське захоплення шахти.

"Що стосується інформації, розповсюдженої 14 вересня в деяких ЗМІ, про нібито проблеми в роботі шахти, то вона не відповідає дійсності. За інформацією керівника підприємства В.Ровенского, шахта працює у звичайному режимі", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, в п'ятницю прес-служба шахти розповсюдила повідомлення про її рейдерське захоплення групою "молодчиків" у складі 50 осіб, озброєних битами. За її даними, нападники побили охорону шахти, а потім, виламавши ґрати і вибивши двері, захопили адміністративну будівлю підприємства. "Рейдерське захоплення очолював раніше призначений новим директором шахти Володимир Ровенський", - говорилося в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Луганську шахту рейдери не чіпали - Міненерговугілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути