вівторок, 21 липня 2020 17:42

Луцький терорист живе в Дубно - звідти до нього їде дружина

Луцький терорист живе в Дубно - звідти до нього їде дружина
У цьому будинку на вулиці Морозенка в Дубні проживає терорист, який захватив у Луцьку пасажирський автобус із заручниками. Фото: suspilne.media

Терорист Максим Кривош, який у Луцьку захопив пасажирський автобус, проживає у Дубні. Звідти до обласного центру Волині їде його дружина.

Однак, у самому Луцьку Максим досі має квартиру, повідомляє Суспільне.

Останні 15 років квартира Кривоша пустує, розповів журналістам сусід Володимир. За його словами, батьки Максима давно померли, обоє були освітянами. Батько працював у Луцькому політехнічному університеті. Мама викладала у сільській школі. В Максима також є молодший брат.

За словами сусіда, Максим провів 6 років у в'язниці. Куди, начебто, потрапив під час навчання у тому ж закладі, де викладав батько.

У Дубні на вулиці Морозенка, за місцем проживання Кривоша, поліція коментарів не дає. Представниця ОСББ повідомила журналістам, що у помешканні та підвальному приміщенні силовики шукали вибухівку, але нічого не знайшли.

Одна із сусідок на умовах анонімності розповіла, що на чоловіка раніше скаржились у поліцію через його агресію до мешканців, а також нібито чули, як він бив дружину й сина.

15-річний син Максима Кривоша розповів, що стосунки із батьком у нього "більш-менш нормальні" і що такого вчинку від нього не очікував. Та додав, що мати поїхала в Луцьк.

ЗМІ також стало відомо, що Максим Кривош займався опікою тварин, зокрема - собак. Це підтвердила зоозахисниця з Рівного Алла Лосік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков про луцького терориста: Він не лікувався у психлікарні

"Так, він у Дубно захищав тварин, лікував, то там його всі знають, і влада знає, і ветеринари. Всі шоковані. Він ніколи не проявляв агресії, вихований, стриманий. Він зупинив масову травлю і добився прийняття програми стерилізації. Але, знаєте, він не любив фотографуватись. Оце було дивно", - каже Лосік.

Вона додала, що таким волонтерством він займався орієнтовно 5 останніх років. Про його судимості в організації не знали.

"Максим Плохой", яким представився поліції телефоном чоловік, насправді є автором книги "Філософія злочинця". Те, що саме він замовляв друк книги, журналістам підтвердили в друкарні "ВолиньПоліграф". У книзі автор розповідає про своє життя за ґратами.

Журналісти дізналися особисті дані чоловіка, який захопив автобус із пасажирами в центрі Луцька. Його звати Максим Кривош. Йому 44 роки, проживає в Луцьку. Народився у листопаді 1975 року в селищі Гай Оренбурзької області (Росія).

Зараз ви читаєте новину «Луцький терорист живе в Дубно - звідти до нього їде дружина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути