середа, 27 травня 2020 20:24

Луценко назвав ймовірних організаторів вбивства Шеремета

Луценко назвав ймовірних організаторів вбивства Шеремета
Активіст про справу Шеремета. Фото: Олександр Хоменко / Depo.ua

Напрошується версія, яку неофіційно висловлювали навіть наближені до поліції люди: вбивство журналіста Павла Шеремета організоване Службою безпеки, каже колишній нардеп і активіст Ігор Луценко

"Є відкриті свідчення, що тоді на камерах у тому кварталі бачили співробітників СБУ. Друга версія більш реальна і веде до організаторів – правоохоронних органів. За новою версією невстановлені особи давали вказівки Антоненку, Дугарь і Кузьменко. Тобто основна частина злочину – за кадром", - пояснює.
Вважає, ця справа найбільш важлива для Зеленського й Авакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Шеремета: Антоненка не відпустили на поруки

"У грудні на прес-конференції демонстрували суспільству свою ефективність. Зеленський зацікавлений, аби Кузьменко, Дугарь та Антоненка визнали винними хоча б у чомусь. Найвигідніше для обвинувачення затягувати справу. Її можуть роками крутити в судах, якщо мають недостатньо доказів для обвинувального вироку".

Трьом підозрюваним у вбивстві журналіста Павла Шеремета Андрію Антоненку, Юлії Кузьменко та Яні Дугарь змінили підозри. Тепер слідство називає організаторами злочину невстановлених осіб . Антоненко та Кузьменко - виконавці, а Дугарь – їхня спільниця. Змінився також мотив убивства. А до підозр фігурантам додали ще дві статті. І тепер окрім скоєння вбивства небезпечним для багатьох осіб способом, їм додали ще умисне знищення майна (автомобіля "Субару", у якому їхав Павло Шеремет) та зберігання вибухових пристроїв.

Зараз ви читаєте новину «Луценко назвав ймовірних організаторів вбивства Шеремета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути