середа, 26 травня 2021 10:49

Логопедку з чоловіком звинувачують у розбещенні малюків: нові подробиці

Логопедку з чоловіком звинувачують у розбещенні малюків: нові подробиці
Поліцейські Одещини викрили подружжя на сексуальному насиллі відносно малолітніх діток. Фото: od.npu.gov.ua

25 травня на Одещині заарештували 54-річну логопедку. Її разом із 57-річний чоловіком підозрюють у схилянні малюків до сексуальних ігор. У прокуратурі говорять про два доведені епізоди – ідеться про насильство над братом і сестрою трьох і чотирьох років відповідно.

Проте батьки інших вихованців підозрюваної прийшли до суду, щоб захистити жінку. З-поміж них – Тетяна Попова. Її син два роки відвідував додаткові заняття. І про те, що над ним чинили насилля, жінка не вірить.

"Я розмовляла з сином, але він навіть не розуміє, про що я. Це неправда, просто наклеп. А щодо чоловіка, то він і не був присутній на заняттях", - каже жінка, передає ТСН.

Обвинувачена раніше працювала в дитсадку, а останні роки займається з малюками як логопед і допомагає їм робити домашні завдання. Дітей до неї приводили десятки родин. Малюків лишали з логопедом сам на сам, проте іноді 57-річний чоловік педагогині, який займається будівництвом, усе ж приходив на уроки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шантажем і погрозами: фотограф створював порно за участю дітей і продавав за кордон

"Жінка добирала та схиляла діток до сексуальних ігор зі своїм 57-річним чоловіком. Усе це він знімав на камеру мобільного телефону. Правоохоронці зібрали доказову базу розбещення", - розповідає речниця департаменту внутрішньої безпеки НПУ Олеся Бойко.

Представник потерпілої родини Петро Шерстюк вважає зібрані правоохоронцями докази "достатніми" для продовження досудового розслідування.

Підозрювана всі звинувачення відкидає. Каже, її з чоловіком обмовили.

"Я ні в чому не винна, нас просто обмовили. Мета цього наклепу мені невідома. Мені приховувати нічого. Звідки в дітей такі фантазії, якщо нічого не було?", - заявила жінка.

Через те, що справа стосується дітей, засідання відбувалося за зачиненими дверима. Підозрювану відправили до СІЗО на два місяці, а суд щодо її чоловіка перенесли на кінець тижня.

Подружжя з Біляївки на Одещині. За даними слідства вони під приводом індивідуальних занять із дошкільної підготовки дітей ґвалтували їх. 53-річна жінка організувала приватні уроки психолога-логопеда з підготування дітей до школи. Однак, як виявилося, жінка схиляла дітей до участі в сексуальних іграх зі своїм 57-річним чоловіком. Користуючись безпорадністю дітей, чоловік учиняв над ними сексуальне насильство. Свої "розваги" злочинець знімав на мобільний телефон. Щоб діти не розповіли батькам про розпусні "забавки", дружина педофіла вдавалася до прийомів психологічного тиску, залякуючи їх.

Зараз ви читаєте новину «Логопедку з чоловіком звинувачують у розбещенні малюків: нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути