Ексклюзиви
середа, 02 лютого 2011 18:31

Лихоманка "замінувань" докотилась і до Запоріжжя

Лихоманка "замінувань" докотилась і до Запоріжжя

У Запоріжжі у середу приблизно о 15:00 невідомий зателефонував на лінію "102" і повідомив про замінування міського цирку, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Запорізькій області.

"На місце події негайно виїхали керівництво ГУ МВС, слідчо-оперативна група Орджонікідзевського райвідділу міліції у повному складі, вибухотехнічна служба ГУ МВС. На момент виклику вистав у цирку не було. У приміщенні було 30 чоловік технічного персоналу. Всі вони були терміново евакуйовані", - повідомляє Інтерфакс-Україна.

Фахівці ретельно обстежили будівлю і переконалися, що ніяких вибухових пристроїв у приміщенні цирку нема. На даний момент міліція проводить пошуки телефонного хулігана.

Нагадаємо, 27 січня близько 15.00, до міського управління міліції зателефонував стурбований чоловік і повідомив про замінування лікарні. З приміщення медичного закладу довелось евакуювати майже 200 людей першого поверху.

Пізніше львівським правоохоронцям вдалося встановити особу правопорушника. Чоловік виявився психічно неврівноваженим.

У понеділок невідомий о 12:00 подзвонив в управління Міністерства внутрішніх справ Дніпропетровська і зробив помилкове повідомлення про замінування Центрального залізничного вокзалу.

Напередодні у Києві по лінії 102 надійшов анонімний дзвінок про нібито замінування однієї зі станцій метрополітену. Так як той, хто дзвонив, не вказав, на якій саме станції закладено вибухівку, правоохоронці змушені були перерили всі станції метро у пошуку бомби.

Зараз ви читаєте новину «Лихоманка "замінувань" докотилась і до Запоріжжя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути