четвер, 05 січня 2017 11:50

Легковик на швидкості врізався в електроопору: є загиблі

Легковик на швидкості врізався в електроопору: є загиблі
0352.ua

В Івано-Франківську легковик на повній швидкості влетів в електроопору. Двоє людей загинули, ще двоє в тяжкому стані.

Про це повідомляє "0352".

"В Івано-Франківську біля автобусної зупинки, що на вулиці Івасюка сталося криваве ДТП. Легковик "ВАЗ 2170" на швидкості влетів в електроопору. Від сильного удару на місці загинули двоє пасажирів - 16-річна дівчина та 20-річний хлопець. Останнього викинуло з машини. Іншого затиснуло в салоні авто. Щоб його визволити - застосували спецтехніку. Водій та ще одна пасажирка у тяжкому стані в лікарні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Донецьку прогримів вибух

Патрульні помітили, як авто виїхало з парковки нічного клубу "Ельдорадо". Водій поїхав у протилежну сторону. Однак збільшив швидкість. За словами правоохоронців, ніякого переслідування не було. ДТП сталося, коли патрульні розверталися. Тільки тоді їм прийшло завдання. На місці побачили розтрощену автівку. Внаслідок сильного удару тіла були вперемішку. Водій був на задньому сидінні. Його ноги затиснуло під панеллю та були на педалях. Наразі невідомо, хто де сидів. Одне тіло було на вулиці. Загалом, в авто було 4 пасажирів віком від 16 до 25 років. Відомо, що троє постраждалих - жителі села Зелена Устя Тернопільської області. 16-річна загибла проживала в Івано-Франківську".

Слідчі з'ясовують обставини смертельної ДТП. Триває розслідування.

У Києві автомобіль Toyota вилетів з дороги і врізався в стовп. Кузов розірвало. Пасажир помер на місці. Водія у важкому стані госпіталізували. Працюють слідчі.

Зараз ви читаєте новину «Легковик на швидкості врізався в електроопору: є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути