Дорогою від роботи додому 1 грудня 31-річний Олександр Миролюбов з кримського міста Нижньогірськ завітав до продуктового магазину "Золушка". Купив кільце напівкопченої ковбаси "Майська" торгової марки "Дружби народів", що по 45 грн за кіло.
"Розігрів її у мікрохвильовці, нарізав, - розповів чоловік. - Дивлюсь: стирчить шматок шерсті з шкірою. Добре, що я її не встиг спробувати. Спочатку подумав, що це шматок миші. Повернувся до магазину. Продавчиня була в шоці, матюкалась. Вони ж теж її їдять".
Дирекція магазину викликали реалізатора, яка привезла ковбасу на продаж. Показали Миролюбову документи на товар.
"Ця дівчина хотіла забрати ковбасу, але я не дав, - додав Олександр. - Сфотографувала і повезла кадри на завод. Сміялась, що це шматок коров'ячої шкірки, бо м'ясо погано відрізали. Але я поніс ковбасу у санепідемстанцію, написав скаргу. Там провели експертизу. Виявилось, що то м'ясо щура. Результат перевірки видали мені, але потім подзвонили і забрали. У СЕСі сказали, що партію ковбаси вилучать з прилавку. Але нічого не зробили. Ковбаса тої ж самої партії досі продається у цьому магазині. Після того кілька разів заходив, казав про щура. А продавці: та то шкіра корови".
Олександр купує ковбасу із залишками гризунів не вперше.
"Раніше мені вже попалась миша у ковбасі, але тоді я не здіймав гвалт. Пам'ятаю, то була часникова ковбаса. Але після пацюка мене геть відвернуло", - додав чоловік.
У санепідемстанції підтвердили, що у купленому товарі "виявлено щура з характерним покровом".
Коментарі
14