пʼятниця, 22 грудня 2017 12:43

Криваве вбивство нареченого на Київщині: покарали 6 медиків

Криваве вбивство нареченого на Київщині: покарали 6 медиків
Фото: скрін з відео ТСН.

Департамент охорони здоров'я звільнив 4 медиків, а 2 головних лікарів швидкої допомоги та районної лікарні відсторонив від роботи через смерть пацієнта минулого місяця.

Тоді на весіллі у ресторані під Києвом охоронець завдав нареченому ножового поранення в ногу, а лікарі не змогли врятувати чоловіка. Про це повідомляє ТСН.

Рідні скаржилися, що двічі протягом години телефонували для виклику швидкої допомоги. З диспетчером розмовляли 4 хв., але лікарі так і не виїхали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір і дочку знайшли зарізаними в будинку

Івану Мандруку було 23 роки. У першу шлюбну ніч він посперечався із охоронцем ресторану, де гуляли весілля, і той встромив йому в ногу ніж. Гості, не дочекавшись швидкої, самі повезли його у лікарню Обухова. Але там не виявилося ні крапельниць, ні катеторів, а дії лікарів були неузгодженими.

Чоловік у лікарні прожив іще півгодини. Чергові медики пояснили, що його стан уже був критичним – тиск не визначався, шкіра потемніла, крововтрата була несумісною з життям. Чиновники не врахували виправдань медиків і звільнили усіх за невиконання професійних обов'язків. Ніхто з покараних лікарів своєї провини не визнає, а у справі тепер розбиратимуться слідчі. Правоохоронці порушили кримінальне провадження за бездіяльність.

У селі Драбівці Золотоніського району Черкащини під час гасіння пожежі в приватному будинку знайшли тіла 4 дітей. Поліція з'ясувала, 28-річна мати закрила дітей в будинку. Сама пішла відпочивати до друзів.

Зараз ви читаєте новину «Криваве вбивство нареченого на Київщині: покарали 6 медиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути