понеділок, 09 квітня 2012 09:10

Кримський бандит шукав своїх жертв по оголошенням

Кримський бандит шукав своїх жертв по оголошенням
Зловмисника вдалося затримати через кілька годин. Фото: ngs22.ru

До феодосійської міліції звернувся 50-річний місцевий мешканець і розповів, що він та його син стали жертвами розбійника.

Заявник - власник металобази, займається легальною скупкою металу, і щоб шукати клієнтів - розміщує в місті та районі інформацію про послуги з номером свого мобільного.

28 березня йому на стільниковий зателефонував чоловік, запропонував купити в нього старі чавунні батареї та ще деякий брухт чорного металу. Підприємця ця пропозиція зацікавила, і він погодився навіть виїхати за ломом до клієнта додому. З собою в помічники чоловік взяв 22-річного сина.

На місці до машини підбіг невідомий у чорній масці з прорізами для очей і зажадав віддати йому гроші. Від погроз він перейшов до дій - вдарив феодосійця головою в перенісся. Злякавшись подальшої розправи, постраждалий вирішив віддати йому всі наявні при собі гроші - дві тисячі гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запорізького пенсіонера пограбував політичний агітатор

Однак лиходій вирішив, що чоловік віддав йому не всі гроші і зажадав ще. Для переконливості завдав йому кілька ударів рукою по голові. Тоді феодосієць схопив розбійника за воріт куртки, чоловіки впали на землю, в момент боротьби з нальотчика злетіла шапка-маска, і він вирішив ретируватися - побіг в бік місцевого ринку. Потерпілий став переслідувати зловмисника і побачив, як той сідає в автомобіль, запам'ятав його номер і відразу ж повідомив про те, що трапилося до міліції.

Правоохоронці негайно відреагували на повідомлення. На розшук підозрюваного і машини, на якій він пересувався, були орієнтовані всі пости. Зловмисника вдалося затримати всього через кілька годин. Ним виявився 49-річний житель Кіровського району регіону.

За даним фактом порушено кримінальну справу по ч.1 ст.187 КК України - розбій. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зараз ви читаєте новину «Кримський бандит шукав своїх жертв по оголошенням». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути