понеділок, 02 квітня 2012 09:16

Боксер з пістолетом не зміг пограбувати луганську аптеку

Боксер з пістолетом не зміг пограбувати луганську аптеку
Злочинець хотів взяти ліки, які містили наркотики. Фото: hoboctu.com

У Луганську молодий чоловік намагався змусити працівницю аптеки віддати йому ліки, які містять наркотичну речовину. При цьому він погрожував їй іграшковим пістолетом, пише УНН.

Зайшовши до аптеки наприкінці робочого дня, клієнт попросив у провізора дорогі очні краплі. Чоловік уже зібрався розплачуватися, аж раптом "згадав", що забув удома гаманець. Пояснивши провізорові, що цей лікарський засіб терміново необхідний його другові, покупець дістав свій мобільний телефон і запропонував залишити його в аптеці, так би мовити, у заставу, на час, поки він сходить за грішми.

Працівниця аптеки чудово знала, що лікарський препарат має у складі наркотичну речовину, яку в кустарний спосіб виготовляють наркозалежні особи, тому категорично відмовила хлопцеві. Після цього провізор побачила, що той дістає з куртки предмет, схожий на пістолет. Злякавшись, працівниця аптеки заховалася в підсобному приміщенні й викликала міліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Касира луганської АЗС застрелили під час пограбування

Уже за кілька годин зловмисник давав свідчення працівникам карного розшуку Луганського міського управління міліції. Затриманий виявився 25-річним мешканцем обласного центру, боксером-розрядником, колишнім студентом Луганського державного педагогічного університету, до того ж – раніше судимим за грабіж.

Правоохоронці встановили, що вранці в день нападу чоловік купив іграшковий пістолет і вирушив до однієї з аптек міста. Метою зловмисника було заробити на перепродажу лікарського засобу наркозалежним землякам. Наразі йому висунуте обвинувачення за ч.1 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зараз ви читаєте новину «Боксер з пістолетом не зміг пограбувати луганську аптеку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути