Ексклюзиви
понеділок, 25 червня 2012 09:20

Кримчанин забив насмерть власну матір, бо та забагато повчала

Кримчанин забив насмерть власну матір, бо та забагато повчала
За фактом вбивства порушено кримінальну справу. Фото: ngs22.ru

Співробітникам сакської міліції надійшло повідомлення про те, що 39-річний місцевий житель викликав "швидку" у зв'язку з кончиною своєї матері-пенсіонерки. Пізніше з'ясувалося, що він власноруч її вбив. Про це пише УНН.

Виїхавши за вказаною адресою, слідчо-оперативна група не змогла потрапити в квартиру, так як двері були замкнені. Правоохоронцям вдалося увійти всередину завдяки співробітникам МНС. В одній з кімнат квартири співробітники міліції виявили тіло 66-річної жінки із забитими ранами голови і обличчя, у сусідній - сплячого п'яного сина загиблої.

Правоохоронці з'ясували, що жінка проживала разом з двома синами, молодший був інвалідом. Старший, незважаючи на відмінне здоров'я, не став опорою матері та хворому братові, оскільки мав тягу до алкоголю. Зловживаючи спиртним дебошир неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення насильства в сім'ї та непокору працівникам міліції. Також 39-річний чоловік мав умовну судимість. Незважаючи на вжиті правоохоронцями заходи, змінювати свій спосіб життя порушник закону не хотів.

Сімейна трагедія знайшла своє завершення 19 червня, коли ввечері, перебравши з алкоголем, чоловік став бити матір, яка намагалася вкотре наставити свого дорослого сина на шлях істинний. У результаті побоїв жінка померла.

За фактом вбивства порушено кримінальну справу, ведеться слідство. Підозрюваний заарештований та утримується в ІТТ, йому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин забив насмерть власну матір, бо та забагато повчала». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути