понеділок, 25 червня 2012 00:56

Жінка в Підмосков'ї викинула з 15 поверху двох своїх дітей
7

Фото: Фото: vesti.ru

Жінка, яка викинула своїх дітей з 15 поверху мешканка Долгопрудного перебувала в стані психозу, викликаного сильними ревнощами до чоловіка. "На тлі найсильніших ревнощів у жінки розвинувся психоз, в стані афекту вона викинула з вікна своєї квартири обох синів чотирьох і семи років, поки чоловік перебував на риболовлі", - повідомило джерело в правоохоронних органах.

Згідно з інформацією поліції, 30-річна жінка кілька разів підозрювала свого чоловіка у зраді. Імовірно, вона намагалася вгадати момент вчинення злочину до повернення чоловіка додому. Сама вбивця наголосила, що діти їй набридли.

За словами фахівців, жінка продовжує перебувати в неосудному стані, в даний час вирішується питання про її госпіталізацію у психіатричну лікарню, де вона перебуватиме під охороною. Відносно мешканки Долгопрудного порушено кримінальну справу за п. "а, в" ч.2 ст.105 КК РФ "Вбивство", передає агентство "Інтерфакс".

В районі 15:00 неділі жінка, перебуваючи у власній квартирі, розташованій по вулиці Пацаєва, викинула з вікна двох своїх дітей 2005 і 2008 років народження. Від отриманих при падінні травм вони померли. Варто зазначити, що родина вважалася благополучною, жінка на обліку в органах внутрішніх справ не складалася.

Відео: vesti.ru


Зараз ви читаєте новину «Жінка в Підмосков'ї викинула з 15 поверху двох своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути