Ексклюзиви
четвер, 19 квітня 2012 09:18

Кримчанин убив чайником жінку, бо та образила його матір

Кримчанин убив чайником жінку, бо та образила його матір

Менше доби знадобилося працівникам керченської міліції для встановлення особи і місцезнаходження підозрюваного у вчиненні навмисного вбивства місцевої жительки, тіло якої було виявлено в одному з будинків, розташованому на дачній ділянці. Про це пише УНН .

Тіло потерпілої знайшли сусіди, яких насторожила повна тиша в будинку, де горіло світло. Вони й викликали правоохоронців. На тілі загиблої були виявлені численні удари і переломи. За висновком експерта, смерть керчинки настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми.

Оперативники встановили, що жінка жила разом з господарем оселі, проте останнього вдома не було - чоловіка знайшли на одній із ферм, де він працював і проживав останнім часом. Встановивши його непричетність до події, міліціонери з'ясували, що потерпіла випивала спільно з молодим чоловіком. Ним виявився 23-річний, місцевий житель, що зловживає спиртними напоями. Через кілька годин він був затриманий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Тернополі студент встромив ніж у голову школяра

Затриманий розповів, що в ході розпивання спиртного між ним і подругою по чарці виник конфлікт на ґрунті некоректних висловлювань останньої на адресу його покійної матері. Від злості чоловік завдав жінці декілька ударів чайником по голові, а коли вона впала на підлогу, продовжив бити її ногами по обличчю і тілу.

Наразі зловмисник арештований, йому пред'явлені звинувачення за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

 

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин убив чайником жінку, бо та образила його матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути