пʼятниця, 30 вересня 2011 12:52

Кримчани заради грошей ламають хребти тваринам

Кримчани заради грошей ламають хребти тваринам

Туристи, що приїжджають до Криму на відпочинок, обурені жорстоким поводженням жителів півострова з тваринами - їх накачують наркотиками і ламають хребти.

Про це розповіла голова постійного комітету з питань екології та раціонального природокористування Громадської ради при Радміні Криму Марія Піддубна.

"До нас надходить дуже багато дзвінків під час курортного сезону від громадян інших держав. Аж з США. Мені дзвонила громадянка США, вона тремтячим голосом кричала мені в трубку, що більше ніколи не приїде до Криму, вона розмістить на всіх сайтах, які жорстокі люди тут живуть: вона побачила, як мучать тут мавпочок", - повідомила Піддубна.

Обурення туристів з Росії викликало ставлення до тварин, які заходили на території пансіонатів. За словами Піддубної, росіян намагалися виселити з санаторію "Саки" за те, що ті підгодовували бездомних тварин. Крім того, рейдовий вилов тварин проходить в денний час, на очах у відпочиваючих.

За словами голови комітету, тварин у Криму наколюють наркотиками, щоб вони вели себе тихо-мляво, а крокодилам ламають хребти, складаючи вдвічі, щоб вони "обм'якнули" і нікого не травмували.

"Фотобізнес з використанням екзотичних тварин кришується самою міліцією на місцях", - зазначила Піддубна.

Зараз ви читаєте новину «Кримчани заради грошей ламають хребти тваринам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути