середа, 01 лютого 2012 18:51

Котеня замурували під кіоском
5

Фото: Фото: Валерія Радзієвська

Замуроване під підлогу кіоску кошеня знайшла на вулиці Костичева у Голосіївському районі столиці киянка 22-річна Наталя Шевчук.

"Восени ми з другом верталися додому поночі і почули пронизливий нявкіт. Пішли на голос, але ніде не могли знайти тварини. Голос лунав наче з-під землі. І тут бачимо: стоїть ларьок, щілинка в один сантиметром між бордюром і фундаментом ларька, і з тої щілинки визирає носик кошеняти. Боялися, що її придушили і блін з неї зробили. Потім роздивилися, що між фундаментом і землею є порожнеча в сантиметрів 10. Були в шоці. Думали, що робити, як цей фундамент розфігачити. Прийшли наступного ранку, щоб довбати ларьок при людях. А там якраз стихійний базар. Бабці в півметра від ларька торгують. Казали: "Кицька там уже тиждень кричить, відколи поставити той ларьок. Їсти їй даємо, а як витягнеш?". З другом принесли кувалди і цілий день довбали цемент. По шматочках відлітав. Зробили дірочку і до ночі чекали, щоб кицька вилізла. Потім ми знайшли тих кавказців, які ставили цей ларьок шаурму продавати. Виправдовувалися, казали, що не бачили. Підозрюю, що ненавмисне замурували тварину, але їм було просто ліньки підіймати ларьок назад, коли почули нявкіт кота", - поділилася Наталя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Австрійський маніяк замурував власну матір

Кошеня назвали Курочкою. Має помутніння в обох очок і трохи порушену координацію рухів. На двір виходити боїться і лякається будь-якого шуму.

У Наталі також живуть три коти, морська свинка і горобець, якого підібрали неопереним на землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У підвалі замурували котів та кошенят

"Часом перетримую у себе тварин, поки не знайдеться їм постійний господар, - розповідає дівчина. - Раз підібрала котика на Дарниці. Повісили оголошення. Довго ніхто не відгукувався. А тоді дзвонить якийсь чоловік у сльозах: "Сонечка моя у вас!". Приїздять, відкриваю двері, стоять два амбали, зеки зеками. Виношу кота. Мужик ручищами в татухах бере того котика і ледве не плаче. Кіт теж був дуже радий. Більшості людей шкода тварин, але якось ми не навчені їм допомагати, в нашій системі координат це не прописано. Зазвичай обмежується тільки тим, що постояв на вулиці, подивився, поплакав і пішов".

Зараз ви читаєте новину «Котеня замурували під кіоском». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути