неділя, 07 липня 2019 10:18

"Косив" від армії та не платив аліменти: розповіли про чоловіка, який спалив живцем наречену

"Косив" від армії та не платив аліменти: розповіли про чоловіка, який спалив живцем наречену
28-річного Віталія Чайковського із Запоріжжя арештували на 60 діб без права на заставу. Чоловік облив бензином та підпалив свою співмешканку 22-річну Анастасію Ковальову. Фото - Instagram Анастасії Ковальової

28-річний Віталій Чайковський, який у Запоріжжі облив бензином та підпалив наречену Анастасію Ковальову, 22-роки, родом із Донеччини. Там у нього залишилася сім'я, маленька дитина. Участі у її вихованні він не брав і заборгував велику суму по аліментах.

Із Настею він познайомився в Києві. Там обоє працювали на одній фірмі. Потім звідти пішли, але відносини зберегли, розповіла подруга Анастасії.

"Настя говорила, що вона з ним щаслива. Віталік переїхав жити до неї в Запоріжжя. Десь півроку тому Настя завагітніла, але втратила дитину. Вона Віталія дуже любила. Називала чоловіком, і у них дійсно справа йшла до весілля. Вони вже навіть ходили в рацс. Але у них не прийняли заяву через проблеми з його документами. Начебто він вчасно не поміняв фотографію в паспорті. А ще були нюанси з реєстрацією. Вони планували вирішити ці проблеми і одружитися", - розповіла дівчина, передають "Факти".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останні новини про жінку, яку живцем спалив наречений

Віталій справді був дуже ревнивий, за словами подруги. Його хвилювало кожне повідомлення, яке приходило на телефон Анастасії.

"Я сама це бачила - як тільки він чув звук повідомлення, відразу починав розпитувати: "Хто тобі пише? Що саме написали?". Або, наприклад, йдемо по вулиці, і з Настею привітався колишній однокласник. Це теж ставало приводом для цілого допиту: "Хто він? Чому вітається? Ти з ним спілкуєшся?". Було видно, що Віталік не впевнений в собі. А Настя - дівчинка видна, приваблива. Вона справжня красуня. А ще велика розумниця, дуже добра і чуйна. Це проявлялося в турботі про двох молодших сестричок. Віталік міг не хвилюватися - вона дійсно його любила, він був для неї на першому місці. З тих пір, як у них почалися стосунки, Настя вже не так часто зустрічалася з подругами - тепер все її вільний час було присвячено йому. Настя розповідала, що через свої ревнощів він міг психанути, кудись піти. Але потім повертався з квітами і подарунками, вибачався. Вона думала, що ревнощі - це такий прояв його любові", - додає дівчина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тотальний контроль та дорогі подарунки: розповіли про життя жінки, яку підпалив наречений

Останнім часом пара мешкала в Новомосковську на Дніпропетровщині. Наприкінці червня Анастасія приїхала до себе в Запоріжжя, аби оформити якісь документи. Чоловіка розлютила, що не відповіла на його дзвінок і поїхав за нею. Зі слів іншої подруги, пара посварилася 1 липня. Але наступного дня у них все було добре.

"Настя пішла гуляти з подругою, а коли повернулася додому, вони з Віталіком знову почали сваритися. І він це зробив", - каже.

Про Віталія також відомо, що під час мобілізації він намагався "відкосити" від армії.

Віталій Чайковський облив бензином та підпалив Анастасію Ковальову ввечері 2 липня. Це сталося на вул. Лахтинській, 17, біля багатоповерхівки, де пара разом мешкала. Жінка отримала 90% опіків тіла, знаходиться у вкрай важкому стані. За її життя борються медики міської клінічної лікарні №5 екстреної та швидкої медичної допомоги. Віталій Чайковський отримав опіки кистей рук. Але госпіталізації не потребував. Після огляду та першої допомоги лікарів його одразу затримали. 4 липня Хортицький районний суд Запоріжжя арештував чоловіка на 60 діб без права на заставу. У суді чоловік плакав, просив пробачення. Свою провину заперечував, мовляв то був нещасний випадок.

Зараз ви читаєте новину «"Косив" від армії та не платив аліменти: розповіли про чоловіка, який спалив живцем наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути